instagram top nine 2022

det är dags att summera året på instagram. ett år fyllt av vin, kvinnor och sång höll jag på att skriva, men det är bara delvis sant. fruntimmer, barn och loppisfynd kanske snarare passar bättre. häng med!

9. på nionde plats har vi årets bästa loppisfynd. funderar starkt på att byta inredningsstil till danskt sommarhus vid havet.

8. på plats åtta har vi märta i en hög med ville och vera-böcker som jag fått från @triumfforlag, av @katarinaekstedt och @lovisasillustrationer. märta älskar dem, hon är en bokslukare både bildligt och bokstavligt.

7. på plats sju kommer fruntimmer i finhöst-skrud. jag tror förresten att jag har en av de vackraste vägarna till och från jobbet. åtminstone om man gillar att titta på kända stockholmsbyggnader i solnedgång.

6. på sjätte plats ett fruntimmer med en bra hårdag. detta var alltså efter märtas födsel men innan allt gravidhår ramlade av. det var kul att ha tjockt hår i ett par månader av mitt liv. speciellt med tanke på att mitt hår nuförtiden utsätts för dagliga luggningar av en ettårig marodör vid namn märta.

5. på plats fem en selfie på en av vinterns barnvagnspromenader. det kändes som att mitt liv under ett par månader enbart bestod av barnvagnspromenader. då tyckte jag inte det var särskilt kul, men efter att ha genomlidit märtas raseriutbrott på zara igår då hon VÄGRADE att åka i vagnen kan jag längta tillbaka till tiden då märta i princip var en liten mänsklig limpa. kan två-årstrotset börja redan vid ett år? önskar att jag frågade åt en vän.

4. på plats fyra, en selfie och en berättelse om en utomordentlig helg i värmland.

3. på plats tre. ett fruntimmer och ett barn som INTE är på barnvagnspromenad.

2. på plats två, ett stabilt fruntimmer som inte bara är fin i håret (tack gravidhåret) utan också uppvisar nöjd min pga nytt jobb!

1. [insert trumvirvel] på plats ett har vi historien om hur märta blev just märta. jag är tokig i detta barn och det verkar ju ni också vara! ❤

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: