roliga saker som hände i februari

detta var ju en högst otippad rubrik att komma från mig då jag ju inte är känd för att hysa några varmare känslor för vintern. men efter att ha upplevt molnlocket under december och januari, parat med pandemi, omfamnade till och med jag februaris kyla – och framförallt – sol! så vi kan väl titta på vad min mobil dokumenterade under februari?

det första bilderna är förvisso tagna i slutet av januari men bådade liksom gott inför vad som komma skulle. ett sällsynt tillfälle då jag faktiskt var lite social (corona-anpassat såklart) och hälsade på en kompis som precis flyttat in i ett stört fint 1700-talshus.

om jag är avundsjuk? har påven rolig mössa?

vi inspekterade hennes tidstypiska kakelugn … (!!!)

lagade lite mat …

och spelade ett himla roligt kortspel som jag tyvärr glömt bort namnet på.

från en annan dag då jag handlade blommor på medis. kämpar på mot vinterblekheten medelst ett piggt läppstift.

blev tvungen att dokumentera årets första solstrålar som trevande tog sig in i vardagsrummet. en medeljobbig vinter är detta en stor happening. ni kan ju gissa hur stort det kändes i år?!

sen kom snön.

och med den kom kylan och solen. TACK OCH LOV!

en lördag var vi på överjärva byggnadsvård (med brasklappen givetvis c-anpassat, men det vet ni väl såklart?)

jag köpte en jättestor bagerispade för jättemycket pengar, som jag sen tvingade calle att bära. så många imaginära ostbrickor jag kommer ha denna till, ni anar inte!

från överjärva promenerade vi till bergshamra. vi gick förbi ulriksdals slottskapell på vägen.

ny promenad. ny sol.

färdkost.

en annan promenad. man börjar förstå hur otroligt utsvulten man varit på sol när man blir tvungen att dokumentera sitt nöjda ansikte så fort solen är framme.

med risk för att det blir tjatigt, men här är en ny promenad i solen. men innan ni dömer mig, tänk ändå att detta är mer exalterande än allt som hände under november till och med januari.

till sist: tulpansäsongen är igång. köpte dessa monstruösa franska tulpaner till mig själv på alla hjärtans dag. på dagen exakt två år som körkortsinnehavare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s