spotify wrapped 2020

det har blivit dags för spotify wrapped aka den årliga förnedringen sedan jag upptäckte plastcountry. totalt lyssnade jag på 15480 minuter, en försämring med ca 3000 minuter från förra året. gissar att det är för att jag och calle delar på bilkörningen nuförtiden. förra året körde jag nästan uteslutande och den som kör bestämmer musiken.

vi går starkt ut med den mest lyssnade låten för året: en alkoholromantisk låt om drunk dialing. genial titel dock!

tätt följda av dessa. inga överraskningar där, bara plastcountry. kacey musgraves high horse var för övrigt min mest lyssnade låt förra året.

kacey musgraves behåller förstaplatsen från förra året som toppartist för mig. är tydligen en av hennes mest lojala lyssnare.

jag har börjat lyssna på klassiskt piano nu när jag jobbar hemma. saties gymnopédier och mozarts pianosonater på andra plats.

2019 lyssnade jag på hundratalet fler nya artister. men så som mitt musiklyssnande utvecklats de senaste åren får man vara glad för att det överhuvudtaget tillkommer några fler artister.

genrefördelningen är en rysare att titta på. contemporary country behåller sin andraplats i år. MEN! att något med indie hamnat på förstaplatsen är en revansch från tidigare år.

är tydligen en banbrytare …

… på grund av den här låten.

mina topp-podcasts då? kan verkligen rekommendera dolly parton’s america där programledaren undersöker hur det kommer sig att dolly parton är så otroligt populär bland amerikaner oavsett partifärg och demografi.

och här är listan på mina mest lyssnade låtar 2020:

och här är spotify wrapped-inläggen från tidigare år:

2019
2018
2016
2015
2013


2 svar till “spotify wrapped 2020”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: