livet den senaste tiden genom mobilen

vad gör du nuförtiden, varför hör du aldrig av dig? bortsett från mitt kultürfyrverkeri för ett par dagar sedan har det varit lite dött här. anledningen är den gamla sedvanliga, mycket jobb samt livet i största allmänhet. plus att september och oktober är ju som en enda lång bakfylla efter sommaren. inte kul med andra ord. om jag inte hade dokumenterat det hela med mobilen hade jag säkerligen glömt bort allt spännande (eh) som jag varit med om. så här kommer en bildkavalkad med the best of sena augusti, september och oktober 2019:

firade en miljon prenumeranter på jobbet.

vi livestreamade firandet från alla kontor i världen och hos oss bjöds det på prinsesstårta och äkta skumpa. jag och min kollega hanna råkade stå vid dryckesutskänkningen (där man ju alltid råkar hamna), och när alla hade serverat sig själva och firandet var på väg att ta slut noterade vi att det fanns två glas skumpa kvar. vi utväxlade varsin blick, och som på en given signal tog vi de sista glasen. dumt att låta fina droppar gå till spillo etc etc.

sen upptäckte vi att vår webkamera som sände ut till alla kontor var riktad mot bordet med glasen och att alla utomlands just hade sett hur vi girigbukar roffat åt oss den sista slurken skumpa. jaja …

var i en besynnerlig antikbutik i malmköping hos en hoarder i ett gammalt sjuttonhundratalshus. allt var superdyrt och supertrasigt pga saker bara var inslängda i rummen.

hade konferens med jobbet med 400 kollegor från jordens alla hörn. ingen nämnde något om #skumpagate som tur var.

calle var i mockfjärd ett par dagar, kom hem på natten och på morgonen överraskade han mig med massa blåvitt porslin från loppis. äkta kärlek ❤

vi sa hejdå till min bff hanna som drog till bali för ett år! inget nyår på södermannagatan, ingen grann-midsommar eller grann-kräftskiva på julita år 2020 med andra ord. men hoppas kunna hälsa på henne i februari ❤

jag och johanna slipade ett golv! tanten vi hyrde slipmaskinen av blev så himla glad att det var två tjejer som skulle slipa. ”det är bara män som hyr annars”.

kan detta vara världens tristade pusselmotiv? man i flanell med typisk flugfiske-vibe blickar ut över flod. nature’s wonderland, jaså, det säger du?

köpte en satans massa lök.

gick på lunchkonsert på operan med kollegor. så härligt och bortskämt att ha detta inom en radie av tio minuters gångväg från jobbet.

johanna messade och undrade om vi ville följa med till norrköping en lördag. hon hade råkat buda hem en ministol i form av en baseballhandske. ptja, varför inte sa vi.

alltså, norrköping var så himla fint!

plus gjorde ett så SJUKT bra loppisfynd. två svenskt tenn-lampskärmar för fyra kronor styck. hade kostat fem kronor men det var 20% på allt i hela butiken. hehe.

katt-tant och själslig dränering i väntrummet hos veterinären. tårtan har någon slags öron-näsa-grej som har kostat mig en förmögenhet. och mer kommer det bli för hon behöver opereras. tack gud för försäkringar säger jag.

var på bokmässan! svagt skandal- och tokighetergame. i alla fall om man jämför med förra årets svitfest. men jag hade min softaste mässa ever, inga nervösa moderatorsuppdrag eller panelsamtal, så jag ska inte klaga.

ja, och sen hade jag hatt på mig! givetvis blåste det halv storm utomhus vid tillfället.

det var nog det hela.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: