en (försenad) nyårsberättelse, alternativt en påminnelse

alltså, det är ju INGEN ordning på mitt bloggande nuförtiden. insåg att jag glömt bort att visa vad som hände på nyårsafton. det kanske är lite tradigt att läsa detta i höjd med att era nyårslöften precis börjat naggas i kanten, så kanske bör ni istället se det som en sedelärande påminnelse att härda ut i era nyårslöften istället. ja, vi säger väl så! dessutom är ju nyårets heliga tre-enighet i form av skaldjur, skumpa och häng i glada vänners lag en ganska oslagbar kombo som gärna – oberoende av datum – får förekomma fler gånger under året.

kan för övrigt meddela att det bara blev mobilbilder för att blixten till min gamla canon ftb (som är den enda jag äger förutom mobilkameran) valde att dö en sorglig död.

vi åt middag hemma hos oss. richard lajvade popsnöre.
Untitled//embedr.flickr.com/assets/client-code.js
sedan röktes det på brandbalkongen. hanna var sedvanligt cool. vår brandbalkong är för övrigt en bra alkoholtestare. för att komma ut på den måste man klättra ut genom fönstret i köket eller arbetsrummet och för att kunna göra det på ett någorlunda värdigt sätt måste man vara hyfsat nykter. (bitter erfarenhet sedan min trettiofemårsdag då jag sträckte mig ut genom fönstret för att plocka in bubbelflaskor som jag kylförvarade på balkongen. gick med blåmärken på armarna ett bra tag efter).
Untitled
när richards popsnörefas var över lekte vi edward scissorhands med tomtebloss.
Untitled
när klockan närmade sig tolv var det dags att sluta upp med hela söder för att få sig en glimt av nyårsraketerna vid saltsjön. föregående år har vi hamnat lite varstans vid tolvslaget beroende på hur bråttom (läs svårt) vi haft att ta på sig kläderna. hanna gjorde i alla fall sitt för att påskynda processen och hade förberett små nyårskit bestående av skumpa och tuta.
Untitled
den här gången tog vi en liten genväg och hamnade dessutom i en liten hemlig park vid fjällgatan så äntligen kunde vi skåla under nyårsraketerna. victory!
Untitled
Untitled
sedan mötte vi upp björn och andreas på en hemmafest där vi sa hej till värden, tog över hans dansgolv och musik, dansade konstant i en timme innan vi sa hej då och gick utan att ha sagt så mycket mer. otroligt socialt …

det bästa med nyår är nästan dagen efter då vi äter brunch hos den som inte anordnat nyårsaftonsmiddagen. kan inte nog betona hur otroligt lyxigt det kändes att sätta sig till bords och äta det här.
Untitled

nyfiken på vad jag har gjort på nyår tidigare? kolla nedan:

2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009

2 svar till “en (försenad) nyårsberättelse, alternativt en påminnelse”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: